play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • cover play_arrow

    Flow Radio

FLOW RADIO

Al sinds zijn kinderjaren heeft Ruud van de Voort een obsessie voor het medium radio. Op 15 jarige leeftijd kwam hij in contact met Lokale Radio Digitaal FM uit Arendonk (België). Hier heeft hij zich destijds erg gericht op het technische deel van radio maken alvorens hij daar ook diverse programma’s presenteerde. 

De interesse voor techniek achter het station is hem altijd bij gebleven, ook nadat het lokale radiostation ophield te bestaan. Persoonlijk was Ruud destijds zelf nog (te) jong om zelf een radio station op te starten, echter wist hij wel zeker dat dit hij in de toekomst weer iets zou gaan doen met radio.

Na jaren van voorbereiding is op 1 April 2019 Flow Radio officieel gelanceerd als internet radio station. Destijds nog onder een andere naam, maar sinds 16 Oktober 2021 is de naam gewijzigd in Flow Radio. Inmiddels is de studio uitgegroeid naar een professionele radio studio welke van alle gemakken voorzien is om in de toekomst ook live uitzendingen te kunnen presenteren met meerdere dj’s.

Met elk uur het laatste nieuws is Flow Radio momenteel een Non Stop radio station met een mix van alle herkenbare muziek uit de jaren 60 tot de grootste hits van nu.

Now On Air

Streaming / apps

Flow Radio is momenteel te beluisteren via de apps van Radio Ned.

Op termijn zal ook Flow Radio zijn eigen app lanceren.

0%